Fotoboek

 • Midweekse Egmonttocht blijft succesrijk

  Midweekse Egmonttocht blijft succesrijk

  Geschreven door Beheerder op 19-10-2016

  De maandelijkse midweektochten bij Wsv Egmont Zottegem blijven succesrijk. Ditmaal stapten de talrijke deelnemers de richting uit van het kleine Gottem. Talrijke veldwegen maakten deel uit van de wandeltrajecten op verkenning van Sint-Lievens-Houthem.

  Geniet mee van enkele sfeerbeelden :

 • Heerlijke herfsttocht door de Hertsbergse bossen

  Heerlijke herfsttocht door de Hertsbergse bossen

  Geschreven door Beheerder op 19-10-2016

  Op de grens tussen Wingene, Hertsberge en Beernem liggen prachtige bossen, villaparken en groenpartijen. Herfstkleuren maken de omgeving in diversiteit nog aantrekkelijker! Een lust om te wandelen. Geen loze woorden alvast van wandelclub Beernem. Wie donderdag ll. deelnam aan de Hertsbergse bossenwandeling kreeg een mix aan groen , bossen, dreven , grote villa’s en provinciaal domein voorgeschoteld. Vanuit ’t Bluvertje en een stukje oude dorpskern gingen de deelnemers alras de groene omgeving van het provinciaal domein Bulskampveld tegemoet.

  Geniet mee van enkele sfeerbeelden 

 • Psyloswandeling bij Natuurvrienden Zoersel

  Psyloswandeling bij Natuurvrienden Zoersel

  Geschreven door Beheerder op 13-10-2016

  Psylos wil mensen met een psychische aandoening in beweging zetten op een duurzame manier.  En zo bundelde de Natuurvrienden Zoersel de krachten bij elkaar om de wandelaars uit diverse geestelijke gezondheidsinstellingen een heerlijke wandeling aan te bieden in en rond de Trappistenbossen.

  Geniet mee van enkele sfeerbeelden :

 • Jacobs Cats achterna

  Jacobs Cats achterna

  Geschreven door Beheerder op 25-09-2016

  De Jacob Catstocht genaamd naar de Nederlandse schrijver en staatsman, in organisatie van WV Voor de Wind loopt door het mooie Zeeuwse landschap. Startend vanuit het Zeeuwse Groede stappen de wandelaars door polders en dorpjes, over dijken en duinen, door natuur, langs zee en strand.

  Geniet mee van enkele sfeerbeelden :

 • Wuitensmarsen langsheen het Hamse natuurschoon

  Wuitensmarsen langsheen het Hamse natuurschoon

  Geschreven door Beheerder op 23-09-2016

  Tussen 22 tem 24 september vonden de Wuitensmarsen reeds voor de 45ste maal plaats te Hamme. Deelnemers konden elke dag een ander stukje van de gemeente verkennen aan de hand van keurig uitgestippelde wandelroutes. Hamme staat dan ook al jaren bekend als een 'Oase van groen en water'. De streek kan pronken met zijn natuurschoon langsheen Durme en Schelde. Duidelijk een paradijs voor wandelaars. Op vrijdag neemt daarenboven de schoolgaande jeugd massaal deel. 

  Geniet mee van enkele sfeerbeelden :

   

 • Wsv Egmont herdacht overleden leden

  Wsv Egmont herdacht overleden leden

  Geschreven door Beheerder op 21-09-2016

  Vorige week woensdag herdacht Wsv Egmont Zottegem haar overleden leden met een heuse wandeling in en rond Leeuwergem en het kasteeldomein  van Breivelde.

  Geniet mee van enkele sfeerbeelden :

 • Speculoos en Lembeekse bossen

  Speculoos en Lembeekse bossen

  Geschreven door Beheerder op 18-09-2016

  Een week lang staat het rustige Meetjeslandse dorp Lembeke ieder jaar in roep en roer.  Het derde weekend van september en de daaropvolgende dagen staat alles er in het teken van speculoos. Geen wereldnieuws weliswaar , want de bakermat van de allerlekkerste speculooskoekjes treffen we alhier.  Bij het feesten hoort eveneens een heuse speculoostocht langs de mooiste plekjes van het speculoosdorp en de Lembeekse bossen.

  Geniet mee van enkele sfeerbeelden :

 • In de voetsporen van Napoleon

  In de voetsporen van Napoleon

  Geschreven door Beheerder op 17-09-2016

  La Marche de l'Empereur, een organisatie van les Marcheurs du Hain Braine-l'alleud is al decennia lang een wandelklassieker voor lange afstandswandelaars.  De wandelaars stappen er in de voetsporen van Napoleon Bonaparte in het golvend landschap van een bekoorlijk stukje Waals-Brabant.

  Geniet mee van enkele sfeerbeelden :

 • Heerlijke herfst- en natuurwandeling

  Heerlijke herfst- en natuurwandeling

  Geschreven door Beheerder op 17-09-2016

  Midden september , dan is de herfst niet meer veraf.  Het landschap tekent reeds haar eerste kleurschakering af.  Zo moet ook wandelclub WAK Sleidinge gedacht hebben, met de organisatie van een vroege herfstwandeling.  Er stond een heerlijke natuurwandeling in het Meetjesland gespekt met veldwegels en een doorsteek van de Lembeekse bossen op het programma.

  Geniet mee van enkele sfeerbeelden :

  • fotoreportage ( Thierry Goethals )
 • Tussen zomer en herfst bij de Globetrotters Hageland

  Tussen zomer en herfst bij de Globetrotters Hageland

  Geschreven door Beheerder op 17-09-2016

  Tussen zomer en herfst wandelen in het typische Hagelands landschap met prachtige vergezichten, holle wegen en mooie veldwegen. Altijd plezant bij de Globetrotters Hageland vzw.

  Geniet mee van enkele sfeerbeelden :

 • Met Sint-Jansstappers op wandel 4-daagse

  Met Sint-Jansstappers op wandel 4-daagse

  Geschreven door Beheerder op 15-09-2016

  In  navolging van de succesrijke Vierdaagse tochten bij onze Nederlandse confraters organiseert wandelclub De Sint-Jansstappers uit Essen reeds 23 jaar lang een Wandel 4-daagse. Essen is een waar wandelparadijs waar de kleur groen in al zijn schakeringen domineert: frisse grasweiden, uitgestrekte akkers en diepgroene naald- en loofbossen.  Donderdag trok de wandeling door de Wildertse Duintjes en het bosgebied.

  Geniet mee van enkele sfeerbeelden :

  fotoreportage (Willy Palmkoeck) 

 • Midweek langs het Kartuizerpad

  Midweek langs het Kartuizerpad

  Geschreven door Beheerder op 14-09-2016

  De regio rond Sint-Maria-Lierde nodigt steevast uit voor het maken van mooie avontuurlijke wandelingen. Geef toe de uitlopers van de Vlaamse Ardennen zijn altijd leuk om te wandelen. Zo ook woensdag ll. ter gelegenheid van de Midweekwandeling, een organisatie van C.S.C Lierde. Uitvalsbasis vormde ditmaal het pittoreske dorpje Deftinge, waarbij de mooiste plekjes langs het Kartuizerpad centraal stonden.

  Geniet mee van enkele sfeerbeelden :

 • Met KKRO op stap voor het goede doel

  Met KKRO op stap voor het goede doel

  Geschreven door Beheerder op 13-09-2016

  Vanop het militair vliegveld te Ursel organiseerde de Militaire Provinciecommando Oost-Vlaanderen in samenwerking met KKRO Gent vzw Mars Leger-Natie dinsdag ll. een wandeltocht voor het goede doel.  Het werd alvast een zonovergoten wandeling dwars door , op en rond het militair domein en het natuurgebied van het Drongengoedbos.

  Geniet mee van enkele sfeerbeelden :

 • Stappen in het land van Mark & Merkske

  Stappen in het land van Mark & Merkske

  Geschreven door Beheerder op 10-09-2016

  Het Land van Mark & Merkske is een toeristisch samenwerkingsverband dat werd opgezet in 2014 door de stad Hoogstraten en de gemeenten Merksplas en Baarle-Hertog. Het ’Land van Mark & Merkske‘ vloeit voort uit het eerdere samenwerkingsverband ’Grensland Hoogstraten‘ en zal de stroom van gezamenlijke toeristische projecten en evenementen blijven bevaren. Zo stond het voorbije weekend een heus wandelweekend op het programma, waarbij wandelclub de Noorderkempen haar ondersteuning verleent.

  Geniet mee van enkele sfeerbeelden :

 • Vanuit het kleinste gehucht van Damme

  Vanuit het kleinste gehucht van Damme

  Geschreven door Beheerder op 07-09-2016

  Vivenkapelle, een der kleinste gehuchten van Damme vormde woensdag ll. de uitvalsbasis voor een landelijke wandeling volop in de boerenbuiten getekend Levenslijn team Damme. Het dorpje zelf weet eveneens te charmeren met haar neo gotische Broederklooster en het paard op het dorpsplein.

  Geniet mee van enkele sfeerbeelden :

 • Merelbeekse wandeltocht in de groene gordel rond Gent

  Merelbeekse wandeltocht in de groene gordel rond Gent

  Geschreven door Beheerder op 04-09-2016

  In de groene gordel rond Gent zijn het Gentbos, het Liedemeerspark en de schilderachtige Scheldevallei geliefkoosde wandelparadijzen. Dit bleek nog maar eens ter gelegenheid van de Merelbeekse wandeltocht zondag ll.  Wandelclub Postiljon haalde alles uit de kast om de vele heerlijke wandelpaadjes in en rond Merelbeke aan de man/vrouw te brengen.

  Geniet mee van enkele sfeerbeelden :

 • Witloofstappers presenteerden mooie wandeling langs veld, bos en wateren

  Witloofstappers presenteerden mooie wandeling langs veld, bos en wateren

  Geschreven door Beheerder op 04-09-2016

  In het hart van Midden-Brabant ligt de witloofgemeente Kampenhout, de thuisbasis van wandelclub de Witloofstappers. Zondag ll. presenteerde de nog vrij jonge wandelclub een overheerlijke zomertocht. Al liet de zomer het ditmaal afweten, konden de wandelaars genieten van een mooie wandeling langs veld, bos en wateren in de groene gordel rond Brussel.

  Geniet mee van enkele sfeerbeelden :

 • Op Braambierentocht bij de Boskabouters

  Op Braambierentocht bij de Boskabouters

  Geschreven door Beheerder op 03-09-2016

  De Braambierentocht , een organisatie van de Boskabouters Opglabbeek maakt deel uit van het wandelcriterium Euregio Marching Trophy. Een samenwerking over de grenzen heen, waarbij een aantal Vlaamse wandelclubs samen werken met de confraters uit Nederland en Wallonië.  De startplaats gelegen midden de mooie vennen en bosrijke omgeving laat de deelnemers ogenblikkelijk genieten van de prachtige duinengordels, de bloeiende heidelandschappen en fleurige bloemenweelde.

  Geniet mee van enkele sfeerbeelden :

 • Kruishoutem aan de voet der Vlaamse Ardennen

  Kruishoutem aan de voet der Vlaamse Ardennen

  Geschreven door Beheerder op 03-09-2016

  Kruishoutem, het alomgekende eierdorp aan de voet van de Vlaamse Ardennen vormde zaterdag ll. het decor van een heerlijke wandeling door rustige dorpjes en pittoreske glooiende landschappen.

  Geniet mee van enkele sfeerbeelden :

 • Met wandelclub Beernem op Kermistocht

  Met wandelclub Beernem op Kermistocht

  Geschreven door Beheerder op 02-09-2016

  De Lattenklieversgemeente Sint-Joris biedt een oase aan groen. Wandelclub Beernem tekende ter gelegenheid van Sint-Joris kermis een rustige landelijke en bovenal groenrijke wandeling uit.  De Miseriebocht, een stukje schilderachtige oeverarm langs het kanaal Gent-Brugge, die ondanks zijn onheilspellende naam , biedt een heerlijke rust. 

  Geniet mee van enkele sfeerbeelden :

Toon   
Pagina 1 van 5

ONZE
PARTNERS

Webdesign by digicreate