Uitreiking van de Vierkunststedentrofee 2017.

Geschreven door op 11-02-2018

Uitreiking van de Vierkunststedentrofee 2017.

Na de wandeling in Marke (bij Kortrijk), was er in het Ontmoetingscentrum Marke en enkel voor de genodigden een receptie. De Vierkunststedentrofee is georganiseerd door de volgende vier clubs : de Frisse Stappers Brugge, Hanske de Krijger Oudenaarde, WSK Marke en de Florastappers Gent. De clubs die op drie van de vier tochten vertegenwoordigd zijn geweest, en met minstens 10 verschillende deelnemers kwamen in aanmerking. De best vertegenwoordigde clubs (19) kregen een prijs : een 4 kunststeden kunstwerkje.

Dhr. Gerard Devlieger, voorzitter van de Vierkunststedentrofee en van de Florastappers Gent, hield een gelegenheidstoespraak, een welkom- en dankwoord, voor de aanwezige clubs die hun prijs mochten komen afhalen. Ook voorzitter dhr. Jef Joosten van Wandelsport Vlaanderen was aanwezig om een woordje uitleg, lof en felicitaties over te brengen aan alle aanwezigen, en speciaal aan de vier organiserende clubs. Alle vier met fenomenale cityparcours, in een gezellige verlichte kerstsfeer. Het was terug een groot succes met 13.423 wandelaars. Proficiat, en aan allen dankjewel.
 
            
 
Deze 19de editie was vandaag afgewerkt…, de voorbereidingen voor de 4 kunststeden 2018 kunnen beginnen. Stip volgende data zeker aan in jullie agenda : 
 
Bruges bij Night
zaterdag 24 november 2018
Frisse Stappers Brugge
 
Gent bij Nacht
zaterdag 08 december 2018
Florastappers Gent vzw
 
Oudenaarde in Kerstsfeer
woensdag 26 december 2018
Hanske de Krijger Oudenaarde
 
Kortrijk Feeëriek
vrijdag 28 december 2018
WSK Marke vzw
 
    
            
 
Een  must to see.  We hopen jullie te mogen ontmoeten op deze fantastische city-tochten. Dank aan WSK Marke voor deze aangename, lekkere receptie.
 
Verslag : Karin Moens 
Fotoreportage  : Frans Deflem 

ONZE
PARTNERS

Webdesign by digicreate